0348-411688
info@vs-ba.nl

Ons kantoor

toegevoegde waarde

Vanuit een achtergrond bij Deloitte Accountancy & Advies bedient Kees van Schaik sinds 1 juni 2016, samen met twee medewerkers vanuit zijn eigen kantoor in Harmelen zijn klanten. Na de accountancystudie en de jarenlange praktijkervaring in de accountantspraktijken van enkele gerenommeerde kantoren heb ik geconstateerd dat belastingzaken als een rode draad door de cijfers heen lopen. Na een studie als belastingadviseur ben ik vanuit de accountancy praktijk blijven werken met een grote kennis van belastingen. Inmiddels is Kees van Schaik een erkende Register Belasting Adviseur en lid van de beroepsvereniging (RB).

Het kantoor is gespecialiseerd in advisering van DGA ondernemers in het MKB en vermogende particulieren. Door zijn accountancy achtergrond en als ervaren adviseur op administratief en fiscaal gebied is hij in staat om de cijfers op een juiste wijze te analyseren en interpreteren.

De persoonlijke band met klanten is belangrijk. Zo zijn wij niet alleen op de hoogte van alle zakelijke aspecten, maar ook van hun privéomstandigheden. Zo kunnen wij meedenken en sneller en beter adviseren. “Ik geloof in een ‘ik-zorg-er-voor-mentaliteit’. Mensen kunnen mij altijd bellen.”

Van Schaik Belastingadviseurs biedt een brede dienstverlening.

Van alle vraagstukken die ik in mijn praktijk tegenkom, kan ik door mijn brede ervaring bijna alles zelf oplossen. Voor het overige beschik ik over een breed netwerk van specialisten. Door gebruik te maken van de nieuwste software en door efficiënt te werken kan ik aantrekkelijke tarieven voor mijn dienstverlening hanteren.

Ondernemers attenderen op datgene waar ze nog niet aan gedacht hebben. Met hen meedenken om te komen tot een goed doordacht advies. Door jarenlange ervaring is een brede expertise opgebouwd op het gebied van accountancy en belastingadvies. Wij kunnen dan ook met recht stellen dat wij een toegevoegde waarde voor u kunnen zijn.

WIJ KUNNEN CIJFERS VANUIT DE JAARREKENING VERTALEN NAAR FISCALE OPTIMALISATIE

Kees van Schaik
Adviseur | Directeur