0348-411688
info@vs-ba.nl

Actueel

Nieuwsupdate

Robert Woerdman wordt partner in adviespraktijk “Van Schaik Belastingadviseurs”

Na 4 jaar ondernemerschap is het tijd voor de volgende fase. Vanaf 15 mei 2020 gaat Robert Woerdman participeren in de adviespraktijk “Van Schaik Belastingadviseurs B.V.” en de praktijk voor administratieve dienstverlening “VSK Professionals B.V. “. Hierdoor wordt de continuïteit gewaarborgd, neemt het kennisniveau toe en kunnen wij samen de praktijk verder uitbouwen.

Robert en ik werken al jaren plezierig samen en dit heeft geleid tot dit partnerschap. Robert (43 jaar) heeft als zelfstandig (interim)controller en als assistent belastingadviseur bij verschillende bedrijven en (accountants) organisaties ervaring opgedaan. Hij is mede gespecialiseerd in het opzetten van geautomatiseerde processen. Daarnaast volgt hij de opleiding “RB Belastingadviseur”. De afgelopen jaren heeft Robert al veel werk verricht voor ons kantoor en inhoudelijk geholpen bij adviezen richting klanten.

Op deze wijze kunnen wij, in samenwerking met de rest het team, onze dienstverlening op het gebruikelijke kwaliteitsniveau voortzetten en u de persoonlijke aandacht geven die u van ons mag verwachten.

Opzoek naar een adviseur voor belasting en accountancy?